maandag 27 september 2010

"Een kledingrek gezocht dat niet uit elkaar valt..."

Dat is vaak een wens wat overeind blijft staan, als je zoveelste kledingrek van ellende in elkaar is gestort. We leven nou eenmaal in krappe tijden en je wilt echt niet veel geld uit gaan geven aan zoiets als een kledingrek, wat wellicht een luxe product is.
Maar bij elkaar opgeteld kosten al die goedkope rekken, die vervolgens uit elkaar vallen, toch best een hoop geld. Dan maar liever een rek van onverwoestbaar staal dat minimaal een bepaalde lading kan verdragen.
Gelukkig kan je via Garderobe.nl eerst online bekijken wat voor rek je nodig hebt (enkel- of dubbellaags bijvoorbeeld) voordat je hem aanschaft. Ook zijn sommige rekken geremd zodat je zeker weet dat een volbeladen kleding rek er niet vandoor gaat;).





Het goedkoopste rek is er al vanaf 99 euro (excl. btw), maar dan heb je wel een rek waar zo'n 50 jassen aan gehangen kunnen worden. Deze is ook nog verrijdbaar en super stevig!
Ga gelijk naar garderobe.nl >> Enkel economy rek




Ben je op zoek naar een rek van dezelfde grootte, maar gaat je voorkeur uit naar twee lagen? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor het Dubbel garderoberek 'Economy'. Deze is weer wel iets duurder (169 euro excl btw.) dan het vorige rek, maar hier kan je twee keer zoveel kleding kwijt en alsnog blijft dit stevige rek zeer gemakkelijk verrijdbaar!
Ga gelijk naar Garderobe.nl >> Dubbel garderobrek Economy







Heb je het liefst al deze punten, maar dat daarbij het rek ook nog geremd is, dan valt de keuze op het Dubbele garderoberek Best Quality (voor 199 euro excl. btw).
Ga gelijk naar Garderobe.nl >> Dubbel garderoberek Best Quality








Via garderobe.nl/rekken-kledingrek.html kun je in een overzicht een keuze maken tussen de verschillende rekken. Ook zijn er foto's van de rekken te zien en is er een omschrijving van het kledingrek, om je te helpen kiezen welke het beste bij jou past / waar je hem voor nodig hebt.

1 opmerking: