vrijdag 24 september 2010

Nederlands online koopgedrag flink gestegen

Zoals te lezen is in een artikel :
"Winkelen steeds meer Nederlanders op internet. Het afgelopen halfjaar steeg de omzet van onlinewinkels naar 3.85 miljard euro.
Dat is 10 procent meer dan consumenten in de eerste helft van 2009 uitgaven, bleek uit een onderzoek dat belangenorganisatie Thuiswinkel.org vrijdag presenteerde.
Het aantal mensen dat op internet hun slag sloeg steeg met 7 procent naar 7,6 miljoen. In totaal hebben nu 9 miljoen Nederlanders ten minste een keer in hun leven een aankoop op internet gedaan, aldus Thuiswinkel.org.
"Consumenten bestellen vaker en makkelijker kleinere en goedkopere producten online," merkt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org. Dat komt volgens hem onder meer doordat de verzendkosten zijn gedaald, waardoor mensen er sneller voor kiezen om ook goedkopere producten op internet te kopen, in plaats van in de winkel. Het meest gaven shoppers op internet uit aan reizen. In totaal besteedden zij 1,69 miljard euro aan vakantie- en zakenreizen. Ook telecomproducten en kleding zijn populair op internet. "

Zo te zien past Garderobe.nl dus prima in het hedendaagse plaatje van het online koopgedrag! Geen verzendkosten, snelle levering van de artikelen en de verhouding prijs- kwaliteit is dik in orde. Voornamelijk de kleding hangers en stevige kwaliteits rekken (verrijdbaar) sluiten goed aan bij de vele kleding die online wordt gekocht. Je hoeft hiervoor dus ook niet meer de deur uit, gewoon online bestellen zodat het rek tegelijkertijd aankomt met al die bestelde kleding. Een andere oorzaak dat er nu meer online besteld wordt door de Nederlandse consument, is de mogelijkheid om met Ideal en Paypall te betalen (naast de bekende Creditcard). De drempel is hierdoor een stuk lager geworden voor iedereen in de samenleving die beschikt over een bankpas en de bijbehorende card-reader. Garderobe.nl biedt ook al deze mogelijkheden!

Lees hier het originele en complete artikel op NU.nl

Garderobe.nl kwaliteitsrek vanaf 99 euro! (excl btw)


 Een rek en/ of hangers bestellen? Ga naar onze garderobeshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten