dinsdag 28 september 2010

Paraplustasjes, een onbekend maar onmisbaar artikel!

Nu het weer wat slechter begint te worden en ook de dikkere jassen tevoorschijn komen, is het ook weer tijd om de regenbuien af te weren met je paraplu!
Wat vaak tot irritatie leidt, is wanneer de natte paraplu's weer mee naar binnen genomen moeten worden. In winkels, op kantoor of in horeca gelegenheden is zo'n natte paraplu vaak lastig op te bergen. Helemaal als er geen paraplubak te vinden is!
Nu is er een simpele, goedkope maar erg handige oplossing voor!

De Garderobe.nl paraplutasjes, zijn er in twee maten (grote of kleine paraplu maat) en zorgen ervoor dat een natte (of droge) paraplu gemakkelijk opgeborgen kan worden. Of dit nou voor korte duur is of wat langer, de paraplu wordt in het tasje geschoven en kan ook nog eens gemakkelijk opgehangen worden.


Ideaal voor in de betaalde garderobe, waar de medewerkers vaak paraplu's in hun handen gedrukt krijgen om op te passen. Omdat je ze met het paraplu tasje dus ook kan ophangen, raken ze minder snel kwijt, liggen ze niet op de grond en wordt het overzicht in de garderobe een stuk groter.

Het is een simpel product en er is misschien weinig charmants aan, maar gelukkig komen de tasjes ook met een leuke opdruk! Wie weet is het een leuke weggeef gimmick in uw zaak, of tijdens een evenement tijdens de regenachtige maanden?

Het paraplutasje voor een kleine/korte paraplu komt met de opdruk : Waar is de zon?



Het paraplutasje voor een grote/ lange paraplu is bedrukt met: Het regent zonnestralen


Nadat je een tasje hebt gebruikt voor een paraplu, is het altijd leuk (maar ook snel en handig) om de paraplu in het tasje terug te geven aan de eigenaar.
Mocht de regen met bakken uit de hemel vallen, tover je in ieder geval toch nog wat glimlachen op enkele gezichten ;)


Het mooie van deze paraplu tasjes is ook dat ze niet veel kosten!

Of je nou voor de kleine of grotere paraplutasjes kiest, per doosje kosten ze maar
18,95 euro (excl btw.) voor 100 tasjes!

Niet geheel onverstandig is om van beide maten een doosje te bestellen, je weet nooit met welke maat paraplu mensen komen aanzetten.


Ook deze paraplutasjes zijn gemakkelijk en veilig online te bestellen via de garderobeshop.
Waarom ook niet gelijk wat hangers bestellen waar je de tasjes aan kan hangen?


Op de achterkant van elke tasje staat het logo van garderobe.nl








Follow my blog with bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten