vrijdag 15 oktober 2010

Garderobe verbouwen?

Aangezien de zomer afgelopen is, de herfstbladeren ons om de oren waaien en daardoor ook de dikkere jassen tevoorschijn komen, kan het voorkomen dat de garderobe in zaak of huis toe is aan een opfris beurt of een hele nieuwe inrichting!


Garderobe.nl richt zich voornamelijk op het adviseren van zaken en bedrijven, hoe zij het beste een garderobe kunnen inrichten. Dus de grootte, maar ook eventueel de logische looproute van het personeel. Daarbij kan garderobe.nl alle onderdelen leveren van een juiste, snellopende garderobe inrichting. Dus ticketprinters, kledingrekken, kledinghangers en paraputasjes maken uw garderobe een goed werkend systeem. En niet geheel onbelangrijk naast een soepel lopende garderobe, is de grip en controle op de omzet die in uw zaak omgaat. Op een drukke avond of dag of tijdens een evenement kan de hectiek groot zijn en op die manier kunnen er heel wat euro's onbedoeld of ongezien verdwijnen. Zonde!

Twijfel daarom niet om een vrijblijvende afspraak te maken een van de adviseurs, die op locatie bij u graag overleggen hoe u het beste de garderobe kunt inrichten.

Wees deze winter goed voorbereid op de hoeveelheden jassen u aangereikt krijgt, hou totale controle en zorg dat uw bezoekers hartstikke tevreden zijn!
Op de site van garderobe.nl kunt u snel een afspraak maken met een adviseur, of een online (gratis) garderobe test doen! Zo komt u er snel achter wat voor garderobe u nodig heeft.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ook handig: Kledingrekken op maat
Op zoek naar een kledingrek in een maat die u niet kunt vinden? Neem contact op en wij kunnen u helpen aan dat ene rek, verrijdbaar of vast. Met een levertijd van maar 3 a 4 weken!
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte via 070-346 8634 of stuur een e-mail naar maatwerk@garderobe.nl. Wij helpen u graag met een persoonijk advies -op maat-.

dinsdag 5 oktober 2010

Een ode aan het inklapbare kledingrek...

Met haar mooie ronde vormen, glimmend in het kaarslicht, gemakkelijk verplaatsbaar en met een stevigheid waardoor je altijd op haar kan rekenen...staat ze daar..in een hoek van je kamer.
Ze stelt nooit vragen, als je weer een jas aan haar overhandigt...of waarom je zoveel kleding hebt gekocht. Ze zal je nooit veroordelen op je keuzes, maar zal je zwijgend aankijken en met een stalen gezicht laat ze blijken dat het goed is.
Vol beladen, maar zonder gezucht staat ze als een rots in de branding voor je klaar...en zelfs dan zijn haar mooie vormen nog zichtbaar. Iedereen behandelt ze als een vriend en dat maakt haar ook zo betrouwbaar.
Haar beste vrienden die haar steunen hangen altijd om haar heen...samen zijn ze klaar voor de strijd. Hout, kunststof en onverwoestbaar staal zijn een onoverwinnelijke combinatie...
Wanneer de drukte voorbij is, haar vrienden gaan slapen en zij een beetje naakt achterblijft...kan je haar in een ontspannen positie brengen. Gemakkelijk vouwt zij zichzelf ineen als een stalen origami en vlijt zij zich gemakkelijk in een kast, onder een bed, of in de opslag.
Zij is....het inklapbare kledingrek.

Credits:

Inklapbaar/ opvouwbaar kledingrek

Inklapbaar kledingrek / opvouwbaar kledingrek Garderobe.nl
In al haar schoonheid en gemak ook te bestellen op Garderobe.nl , voor maar € 199,- (excl btw)



Haar ondersteunende vrienden:

Kunststof kleding hangers en Houten kleding hangers
Kunststof kledinghanger met broeklat 100 stuks/ 56 euro (excl btw)
Kunststof kledinghanger 100 stuks/ 44 euro (excl btw)




Houten kledinghanger 100 stuks/ 89 euro (excl btw)







Ook te bestellen via Garderobe.nl Kledinghangers